Thursday, 4 March 2010

saya tau saya banyak cakap..

selame ni memang saya jadi MC kat company lame..
sebab saya suke cakap..
ape-ape event (kecuali yang tak formal,saya tak pandai sangat) saya cover..ecewwah..

tapi semalam,dorang mintak cover event yang ade menteri..
huh..petame kali di sini..terus cover majlis macamni..
harapnye tak tersyasyul saya ni nanti..
doakan saya ye kawan =)

9 comments:

i k i N said...

huh! Setakat DILLa ni, aku percaya je ko boleh..hihi :)

SiTiNuRulAzRiN said...

Chai yoke!!aku pun kena 11hb ni..YB gaks..takut tu...sama2 la berdoa..amin

shu said...

go-go.. ummi tomot BOLEH!

dila~noor said...

ikin~wakaka..ko jgn yakin sgt kin..ecewwah =)

siti~good luck to u too!!

shu~mekacih ummi aufa yg mmmmot..hihih

RadenAnum said...

gud luck to u..insyAllah bole..

kaseh.alphalipid said...

salam kenal...bravo!gdluck k!
btw....jemput jenguk http://kaseh.slimdiet2.com

ada peluang buss utk tambah income family...the best part adalah peluang utk dpt duit dalam beg(royalty) 2kali setahun:) dan juga percutian percuma.
jom rebut peluang...kini kami lebarkan sayap ke jakarta dan jepun plak...jom rebut peluang jd antara yg terawal!
if there's anything u need to know...pls email me ok.i know u can do it! insyaallah...

syahira ariff said...

waaahh thniahlaa
ngan menteri tue
jgn nervous2 ekk
stedy jer
huhuhu

sis,kommentla new entri sy
(^____^)
heeee~

azezul said...

tahniah ler...

dila~noor said...

kaseh.alphalipid~kalu sy dpt baby lg nnt harus mkn alphalipid tuh =)

shahira~akak da komen kt blog awk..harus bt kelab anak sulung nih..

abang~tahniah jer???heheh..takpe..duit tu dah bt blanjer pasar..hehehe